Beveiligers (met Beveiliger 2 en VGO)

Fulltime 

Omschrijving

Bexsdetachering is op zoek naar gemotiveerde beveiligers met Beveiliger 2 en VGO certificaat. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van verschillende locaties. Je voert onder andere toegangscontroles uit, surveilleert en signaleert onregelmatigheden.

Als beveiliger ben je het visitekaartje van ons bedrijf en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op de locaties waar je werkzaam bent. Je houdt contact met de opdrachtgever en bent het aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van Beveiliger 2 en VGO certificaat. Je hebt affiniteit met beveiliging en bent bekend met de geldende veiligheidsvoorschriften en procedures. Het kan voorkomen dat er nacht- en weekenddiensten zijn. Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met leuke collega’s en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij die gemotiveerde beveiliger met Beveiliger 2 en VGO certificaat? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@bexsdetachering.com

Requirements

Application process

Praesent volutpat tellus non diam ullamcorper elementum. Phasellus lectus nibh, blandit eget rhoncus vitae, ultricies et odio. Curabitur sagittis commodo pretium.
Phasellus feugiat leo felis, a tempor justo condimentum non. Donec finibus auctor lobortis. Integer tempus neque fringilla molestie faucibus. Aenean vitae dictum mauris. Ut in congue justo. In bibendum lobortis justo. Donec tincidunt, urna a bibendum iaculis, mauris mauris scelerisque quam, eget maximus augue orci vel augue. Aliquam non ligula justo.

Dien een terugbel verzoek in