Controleurs

Fulltime 

Omschrijving

Bexsdetachering is op zoek naar gemotiveerde controleurs die monsters willen nemen bij verschillende terminals. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nemen van monsters van verschillende grondstoffen en producten. Je werkt volgens strikte veiligheidsprocedures en zorgt ervoor dat de monsters correct worden gelabeld en verzonden naar het laboratorium.

Als controleur ben je het visitekaartje van ons bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de monstername. Je zorgt voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en procedures en houdt contact met de opdrachtgever om eventuele problemen op te lossen.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die in het bezit is van een geldig rijbewijs en auto. Het is een pré als je in het bezit bent van een VCA-certificaat, maar het is ook mogelijk om deze via ons te behalen. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed zelfstandig werken.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met leuke collega’s en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij die gemotiveerde controleur die graag monsters neemt bij verschillende terminals? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@bexsdetachering.com

Requirements

Application process

Praesent volutpat tellus non diam ullamcorper elementum. Phasellus lectus nibh, blandit eget rhoncus vitae, ultricies et odio. Curabitur sagittis commodo pretium.
Phasellus feugiat leo felis, a tempor justo condimentum non. Donec finibus auctor lobortis. Integer tempus neque fringilla molestie faucibus. Aenean vitae dictum mauris. Ut in congue justo. In bibendum lobortis justo. Donec tincidunt, urna a bibendum iaculis, mauris mauris scelerisque quam, eget maximus augue orci vel augue. Aliquam non ligula justo.

Dien een terugbel verzoek in