Havenmedewerkers

Fulltime 

Omschrijving

Bexsdetachering is op zoek naar havenmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van boten. Je zorgt ervoor dat de stroppen aan en afgehaakt worden, en dat de lading veilig en efficiƫnt wordt overgebracht van de boot naar de kade. Daarnaast zorg je dat de loodsen netjes zijn en dat alles opgeruimd en schoon blijft.

Als havenmedewerker ben je onderdeel van een leuk en dynamisch team en werk je in een interessante omgeving. Je hebt affiniteit met de haven en bent bekend met de geldende veiligheidsvoorschriften en procedures. Het werk is fysiek zwaar, dus je bent in goede fysieke conditie en hebt geen rug- of andere lichamelijke klachten.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met leuke collega’s en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij die gedreven havenmedewerker die niet bang is voor hard werken en het leveren van kwaliteit? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@bexsdetachering.com

Requirements

Application process

Praesent volutpat tellus non diam ullamcorper elementum. Phasellus lectus nibh, blandit eget rhoncus vitae, ultricies et odio. Curabitur sagittis commodo pretium.
Phasellus feugiat leo felis, a tempor justo condimentum non. Donec finibus auctor lobortis. Integer tempus neque fringilla molestie faucibus. Aenean vitae dictum mauris. Ut in congue justo. In bibendum lobortis justo. Donec tincidunt, urna a bibendum iaculis, mauris mauris scelerisque quam, eget maximus augue orci vel augue. Aliquam non ligula justo.

Dien een terugbel verzoek in