Inspecteurs in opleiding

Fulltime 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als inspecteur in opleiding? Bexsdetachering is op zoek naar jongens met een rijbewijs en auto die altijd beschikbaar zijn en bereid zijn om over te werken. Je hebt geen specifieke opleiding nodig, maar een basis Engels is gewenst. Daarnaast is het belangrijk dat je handig bent met een telefoon en goed Nederlands spreekt en schrijft.

Als inspecteur in opleiding werk je onder begeleiding van een ervaren inspecteur en leer je alle ins en outs van het inspecteren van woningen en gebouwen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van visuele inspecties en het rapporteren van bevindingen aan de inspecteur. Je wordt getraind in het beoordelen van de bouw- en veiligheidsvoorschriften en het herkennen van bouwkundige gebreken.

Wij zoeken enthousiaste kandidaten die gemotiveerd zijn om te leren en te groeien in hun functie. Je werkt samen met andere inspecteurs en rapporteert aan de projectmanager. We bieden een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Ben jij iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en ben je op zoek naar een uitdagende functie als inspecteur in opleiding? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@bexsdetachering.com

Requirements

Application process

Praesent volutpat tellus non diam ullamcorper elementum. Phasellus lectus nibh, blandit eget rhoncus vitae, ultricies et odio. Curabitur sagittis commodo pretium.
Phasellus feugiat leo felis, a tempor justo condimentum non. Donec finibus auctor lobortis. Integer tempus neque fringilla molestie faucibus. Aenean vitae dictum mauris. Ut in congue justo. In bibendum lobortis justo. Donec tincidunt, urna a bibendum iaculis, mauris mauris scelerisque quam, eget maximus augue orci vel augue. Aliquam non ligula justo.

Dien een terugbel verzoek in