Vrachtwagenchauffeur met Code95

Fulltime 

Omschrijving

Bexsdetachering is op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenchauffeur met Code95 die ook bereid is om mee te monteren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig transporteren van goederen van en naar verschillende locaties in Nederland. Daarnaast assisteer je bij het laden en lossen van de vrachtwagen en ben je bereid om af en toe ook mee te monteren op locatie.

Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en rijtijdenwetgeving. Je zorgt voor het tijdig afleveren van goederen en houdt contact met de planning om eventuele problemen onderweg op te lossen.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die in het bezit is van een geldig rijbewijs C en Code95. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur en bent bereid om af en toe ook te helpen bij het monteren van goederen op locatie. Je bent klantvriendelijk, representatief en communicatief vaardig. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed zelfstandig werken.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met leuke collega’s en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij die gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ook graag meehelpt met monteren? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@bexsdetachering.com

Requirements

Application process

Praesent volutpat tellus non diam ullamcorper elementum. Phasellus lectus nibh, blandit eget rhoncus vitae, ultricies et odio. Curabitur sagittis commodo pretium.
Phasellus feugiat leo felis, a tempor justo condimentum non. Donec finibus auctor lobortis. Integer tempus neque fringilla molestie faucibus. Aenean vitae dictum mauris. Ut in congue justo. In bibendum lobortis justo. Donec tincidunt, urna a bibendum iaculis, mauris mauris scelerisque quam, eget maximus augue orci vel augue. Aliquam non ligula justo.

Dien een terugbel verzoek in